0 0

Keramische tegels || Betontegels || Natuursteen Tegels

Location: Groot-Bijgaarden Groot-Bijgaarden, 1702 Dilbeek, Belgium

Ontwerpen die de elegantie van uw leven verpersoonlijken 

Elke bezoeker van onze showrooms komt met veel nieuwsgierigheid naar binnen over de stijl en het interieur. De nieuwste trends op de tegelmarkt, de kleuren die tijdloos zijn, beelden die hun persoonlijkheid overdadig tonen, zijn er een paar te noemen. Bovendien zijn vragen over keramische tegels of natuursteen altijd ook op de lijst terechtgekomen. 

Intercarro heeft iedereen al meer dan 40 decennia professioneel advies verleend via hun team van branche-kenners in haar 6 showrooms, waar een antwoord op alle vragen te vinden is. Uw verwarring en vragen over het gaan van rustiek of vintage, parket of laminaat, keramische tegels of natuurstenen, zijn nu allemaal van ons. Wij geloven in het leveren van het superieure kwaliteitsniveau voor alle budgetten. 

Er zouden altijd lijnen zijn om het interieur te zien. Bij u thuis en niet in onze winkels! 

In onze 6 grote winkels zijn er tal van intensief opgeleide interieurarchitecten en showroom-adviseurs klaar om u van dienst te zijn en u te imponeren met hun vaardigheden en grondige kennis van het vakgebied. Ze zijn altijd bereid om u te begeleiden bij de keuze van vloer- of wandbekledingen. 

Of het nu betonnen tegels, keramische terrastegels, natuursteen binnen, natuursteen buiten of natuursteen terras tegels, onze leidinggevenden zijn erop gebrand om u meer dan hun tijd te geven. Ze staan ​​altijd klaar met hun technisch advies met een onmiddellijk antwoord op al uw vragen. Je bent al in de leidinggevende handen bij hen omdat ze goed op de hoogte zijn van je behoeften, huidige trends, vloer- en tegelkenmerken die visueel aantrekkelijk zijn op hun best en dit alles perfect past bij je budget en tijdlijn. 

We zullen er voor je zijn

In heel België hebben we onze 6 grote showrooms gevuld met het meest fantastische kunstwerk om je plaats zo goed mogelijk te maken. Vandaar dat uw favoriete vloer- of muurbedekking altijd bij u in de buurt is.

Phone: 02 481 61 10

Visit website

If you're interested in this marketplace listing you can contact the poster by using the button below

Created:
3 months ago