DISCUSSIONS

Find the answers to many of your expat questions here

View Latest Posts

You're missing out...

As a member you can enjoy exclusive info and offers.

REGISTER NOW

Humax Output n/w

Posted by MockTheCasbah-979852 - Created: 3 years ago
0 0
Sorry no image available

5 replies (Showing replies: 1 to 5)

Sorry no image available
Posted by georgeV-988991 - 3 years ago

Where abouts are you in Brittany.  A man around here (Redon) repaired mine for less than 25 Euro and that included the parts.

Sorry no image available
Posted by MockTheCasbah-979852 - 3 years ago

Cheers Mr B, will check all that out.

How often do they do a software update? Had it just over a year, in all that time no change our end, and it's the first time any problem has arisen.

Posted by bartyb - 3 years ago

I'm assuming that was a full reset to factory defaults and reinstall

did it do a software update?

did it look for the second satellite connection and report only finding one?

If the answers to the above are yes then I suspect there is a hardware problem but give Humax a call, or email, their Support guys are usually pretty helpful (don't tell them you're in France as they sometimes get stroopy about that) Tel: 0344 318 8800 or uksupport@humax-digital.co.uk

Good luck

Sorry no image available
Posted by jaykay-10041854 - 3 years ago

Barty recommended someone to repair our sky box which had a similar problem and he did a brilliant job Phil Haigh has an enviable reputation. His number is 0296302820 and name is Phil Haigh

Sorry no image available
Posted by MockTheCasbah-979852 - 3 years ago

Forgot to say, have checked the cable, connectors are ok and the cable works fine on the other Humax output.

Another receiver also worked fine when connected to the cable.

And have also done a Humax reset.