DISCUSSIONS

Find the answers to many of your expat questions here

View Latest Posts

You're missing out...

As a member you can enjoy exclusive info and offers.

REGISTER NOW

Sky Box problems Help Please

Posted by jandave - Created: 3 years ago
0 0
Sorry no image available

4 replies (Showing replies: 1 to 4)

Sorry no image available
Posted by geegee42 - 3 years ago

Some sky box's can be a bit temperamental, particularly sky +HD box's ,these when disconnected then reconnected to the mains will often show no signal,sometimes its just a case of disconnecting reconnecting and switching off and on,old sky box's are not so much a problem, no problem with humax either ,just seems to be the +HD type,I have two of these and they both play up.

Sorry no image available
Posted by Fazabelle56 - 3 years ago

No, I would'nt have thought so. if you have a dual LNB to seperate devices there should be no problem as there is no connection between them. If you tried to split one cable to connect two devices then yes it would probably have an effect.

Sorry no image available
Posted by jandave - 3 years ago

Thank you Fazabelle56 I will try that, I also forgot to mention I have a Humax box on the other connection is it possible this could be the reason?

Sorry no image available
Posted by Fazabelle56 - 3 years ago

Try the skybox on the other LNB cable that you know to be good. If it works ok you have a problem with the cable you disconnected, check the connector on end of cable is attached correctly. You may have disturbed it.